WIE ZIJN WIJ? Uniroyal
Garage DE VUYST DIRK  |  
info garage
 
Wegwijzer
 
tweedehandswagens
 
Promo Personenwagens
 
Specials en business
 
Gastenboek/Referenti
 
Contact
 
 

www.citroen.be
NIEUWE WAGENS:Wij helpen u graag bij de keuze van een nieuwe Citroën die voldoet aan uw wensen en noden.In onze showroom kunt uzelf ervaren wat de kwaliteiten van ons merk zijn en terwijl wij u op de hoogte stellen van ons complete gamma maken wij u geheel vrijblijvend een prijsofferte over de wagen die u meest aanspreekt.
OCCASIE'S:Wij zijn tevens erkend EUROCASION dealer en helpen u graag naar het zoeken naar de wagen die u wenst verder kunt u ook een kijkje nemen in onze occasievooraad.
TUNNING:Wens je je auto een sportievere of luxieuzere uitstraling te geven dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wij werken alleen met kwaliteitsprodukten en voeren de aanpassingen met de grootste zorg uit aan zeer scherpe prijzen.
WERKPLAATS:Door onze jarenlange ervaring en technische know-how kunnen we uw wagen perfekt onderhouden en herstellen.Daar wij beschikken over de modernste diagnose toestellen en speciale gereedschappen heeft u Citroën voor ons geen geheim.Ook hebben wij als erkend hersteller een door CITROËN gediplomeerd technisch expert.NIEUW electronische wieluitlijning.Airco vulstation
FINANCIERINGEN:Erkent bemiddelaar PSA crediet.
 

Supported by CenterALL & Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com
CenterALL